Росіяни обстріляли нафтопереробний завод на Луганщині

961 0
Рашисти цілять в нього систематично, аби виснажити ДСНС.
Фото: Сергій Гайдай

Фото: Сергій Гайдай

Росіяни обстріляли Лисичанський нафтопереробний завод на Луганщині. Через це здійнялася пожежа у 5000 кв.м. Про це повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

Читайте також: По Львівській області завдали удару з російських літаків Су-35. Знищено 4 ракети

«Ще зранку орки вгатили по нафтовому підприємству, здійнялася пожежа у 5000 кв.м, гасіння триває і зараз. Це вже не перший обстріл цього заводу. Рашисти цілять в нього систематично, аби виснажити ДСНС. Палива там немає. Горять залишки нафтошламу», – прокоментував Сергій Гайдай.

У той же час росіяни продовжують накривати житлові квартали Лисичанська. Під час «режиму тиші» російська армія відкрила вогонь по центру Лисичанська. Місцеві жителі вирішили залишитися в цей час в підвалах. Евакуацію було фактично зірвано, бо вдалося вивезти лише одну людину. 

Читайте також: Як діяти у разі виникнення аварії на хімічно-небезпечному об'єкті

Нагадаємо, що сьогодні росіяни завдали ракетного удару по аеродрому міста Олександрія у Кіровоградській області, по селі під Полтавою. Також розстріляли сортувальний центр Нової пошти у Миколаєві, один із районів Харкова та Київ. Вибухи пролунали в Дарницькому районі на околиці міста. 

За інформацією Генштабу ЗСУ, найбільш активні дії противника фіксуються на Слобожанському та Донецькому напрямках. 

Вранці також російські літаки нанесли удари по території Львівської області, але українським захисникам вдалося збити ракети.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!