Російські війська знизили темп наступу під Бахмутом після удару ЗСУ, − ISW

1163 0
Внаслідок удару загинули близько 300 російських військовослужбовців.
озброєння для України, зброя для України, російсько-українська війна

озброєння для України, зброя для України, російсько-українська війна

Російські сили знизили темп своїх наступальних операцій під Бахмутом 29 жовтня, ймовірно, після удару Збройних Сил України. Про це йдеться у зведенні Американського інституту вивчення війни (ISW), передає НВ. 

Українські сили завдали високоточного удару по російських військах, які готувалися до нової атаки, на південь від Бахмута в районі Майорська. Внаслідок удару загинули близько 300 російських військовослужбовців.

Російські війська евакуювали 60 поранених до медичного закладу у Горлівці Донецької області.

Читайте також: Україна отримала перевагу в артилерії над окупантами на півдні, − ЗМІ

Український генеральний штаб згодом не повідомляв про жодні російські наземні атаки під Бахмутом ані у своїх ранкових, ані у своїх вечірніх зведеннях.

30 жовтня, за даними Генштабу, атаки окупантів відновилися.

Нагадаємо, загальні бойові втрати росіян з 24 лютого по 30 жовтня орієнтовно становлять 71 200 особового складу. Так, за минулу добу Збройні Сили Україні ліквідували майже тисячу окупантів.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!