На одній із вулиць Галицького району Львова змінять організацію руху

4507 0
Планують організувати односторонній рух вулицею.
Фото: google maps

Фото: google maps

У Львові на вулиці Кубійовича в бік до Кубанської змінили організацію дорожнього руху. Відтепер пересування транспортом вулицею буде одностороннім. Відповідне рішення сьогодні, 31 жовтня, затвердили під час засідання комісії безпеки дорожнього руху. 

«З вересня почалося величезне навантаження. Тому я схиляюся до варіанту із організацією одностороннього руху. Його можна реалізувати швидше, в короткі терміни», – пояснив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич під час засідання.

Окрім того, на вулиці Кубійовича також передбачили виїзд комісії для погодження влаштування роз’їздів з використанням делініаторів, влаштування паркування зі замощенням газону. На перехресті також, за рекомендацією поліції, хочуть встановити дорожні знаки, облаштують дорожню розмітку та пішохідну доріжку.

Як пояснив начальник відділу розвитку вуличної інфраструктури департаменту міської мобільності ЛМР Павло Сирватка, було два варіанти для оптимізації дорожнього руху на цій вулиці. Окрім одностороннього руху, пропонували будівництво кишень для роз'їзду. Однак це рішення не прийняли, оскільки це вимагатиме значних будівельних робіт і зменшення фінансування з міста на потреби ЗСУ.

Читайте також: Стало відомо, які автомобільні дороги ремонтують на Львівщині

Нагадаємо, що цьогоріч в бюджеті Львівської міської територіальної громади на виконання поточного ремонту доріг та тротуарів передбачили понад 157 млн грн. Ремонт проїжджої частини розпочали ще в січні, він триватиме до кінця 2023 року. Детальніше про те, коли та які вулиці будуть ремонтувати читайте за посиланням.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!