Сьогодні на Коперника у Львові облаштовують благоустрій

535 0
Підрядники розкопували тротуар, щоб прокласти кабель і тепер треба замостити місце розриття.
фото умовне

фото умовне

У середу, 4 жовтня, у Львові на вулиці Коперника розпочинають роботи із облаштування благоустрою. Підприємець за власний кошт постелить нову плитку на місці розриття, де він проклав електричний кабель до підстанції. Про це повідомила пресслужба ЛМР. 

«До нас звернулася підрядна організація за отриманням дозволу на проведення робіт з прокладання інженерних мереж для підсилення роботи електричної підстанції, яка знаходиться на території Головної пошти. Ми дозвіл надали. Підрядник розкопав частину тротуару і проклав кабель. Від завтра розпочнуться роботи із проведення благоустрою – замостять плиткою місце розриття. З огляду на те, що частина плитки була пошкодженою, то підприємець погодився власним коштом замінити її на нову», – повідомив начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Віктор Дубиняк.

Читайте також: У Львові на Орлика встановили павільйони на зупинках громадського транспорту

Нагадаємо, у Львові на нещодавно відреконструйованих вул. Хуторівка, пл. Двірцева, вул. Бандери ліквідовують виявлені дефекти. Підрядна організація, яка виконувала реконструкцію цих об'єктів, робить повторні роботи за власні кошти. 

Юлія Кметик

Фото: Твоє місто

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!