Сьогодні росіяни запустили по Україні 43 крилатих ракет. Скільки вдалось збити

675 0
В повітряний простір України ракети входили з різних напрямків, постійно змінюючи курс по маршруту.
Умовне фото

Умовне фото

У четвер, 21 вересня, російські окупанти запустили по Україні 43 крилатих ракет із 10 літаків стратегічної авіації Ту-95мс з району західніше Енгельса. Силам оборони вдалось збити 36 ракет. Про це повідомили Повітряні сили у Telegram

Загалом уночі 21 вересня близько 3.40 російські окупанти атакували Україну крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55. Ракети росіяни запускали у декілька хвиль. В повітряний простір України вони входили з різних напрямків, постійно змінюючи курс по маршруту.

Читайте також: На Львівщині було чутно вибухи

«В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних сил у взаємодії із ППО Сил оборони знищено 36 крилатих ракет», – йдеться у повідомленні

До відбиття удару застосовано зенітні ракетні війська, винищувальну авіацію Повітряних Сил, підрозділи мобільних вогневих груп Сил оборони України та інші засоби.

Нагадаємо, о 6:35 ворог завдав трьох ракетних ударів по території Дрогобича. Два прильоти – по промисловому обʼєкту. На момент атаки на підприємстві були люди. Наразі немає повідомлень про постраждалих чи загиблих. Зазначимо, що Сили протиповітряної оборони збили чотири ракети, які летіли на Львівщину.

Додамо, що у ніч проти 21 вересня, а також вранці російсько-окупаційні війська завдали масованого ракетного удару по цивільній інфраструктурі України. Вибухи пролунали на Київщинні, Рівненщині, Хмельниччині, Харківщині, Черкащині.

 
 
Антоніна Костик
 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!