Політична реклама

Сьогодні у Львові відкриють представництво Криму

1156 0
Сьогодні, 29 листопада, у Львові, на просп. Шевченка, 34, відкриють Кримський курортно-туристичний офіс. Таким чином кримчани мають намір популяризувати серед львів’ян туристично-відпочинкові принади півострова.

Агенти, які пропонуватимуть львів’янам відпочинок у Криму, роздаватимуть поліграфію, в якій буде якомога ширша інформація про відпочинок на півострові, повідомили Zaxid.net. Також у цьому офісі організовуватимуть  інформаційні тури і реалізовуватимуть програми з навчання лікарів. Кримські курортно-туристичні офіси отримують спеціальну вивіску «Експерт з продажу Криму».

«Це буде офіційне представництво кримської туристичної індустрії, де можна отримати об'єктивну інформацію, рекомендації щодо відпочинку в Криму, а також залишити свої пропозиції. Важливим завданням офісу буде створення спільноти турагентів і практикуючих лікарів для роботи з оздоровчим і лікувальним туристичним продуктом. Крім цього, через офіс будемо організовувати навчання такого співтовариства», - розповів ZAXID.NET міністр курортів і туризму Автономної республіки Крим Олександр Лієв.

В рамках відкриття Кримського курортно-туристичного офісу заплановано проведення workshop для турагентів на тему: «Як заробляти на кримському санаторному продукті» за участю заступника міністра курортів і туризму Автономної Республіки Крим Миколи Марінова і відомих лікарів-курортологів.

Вони розкажуть про можливості лікування та оздоровлення в Криму, ознайомлять туроператорів з варіантами отримання максимального ефекту не тільки від продажу туристичної поїздки, а й комплексного санаторно-курортного лікування у Криму.

Курортно-туристичні представництва Криму вже працюють у Баку (Азербайджан), Мінську (Білорусія), Єкатеринбурзі, Сиктивкарі, Москві, Санкт-Петербурзі (Росія), Ризі (Латвія) та Києві.

ТЕГИ: туризм, крим

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!