Київ

Суд залишив під вартою екссуддю Тандира, який навесні збив нацгвардійця у Києві

702 0
Захист просив змінити запобіжний захід.
Фото: «Суспільне»

Фото: «Суспільне»

У п'ятницю, 27 жовтня, Святошинський районний суд Києва продовжив на 60 діб арешт колишнього судді Олексія Тандира. Його звинувачують у дорожньотранспортній пригоді, в якій загинув нацгвардієць, що ніс службу на блокпосту. Про це повідомляє Суспільне. 

Відомо, що Тандир залишиться під вартою до 25 грудня. Під час цього судового засідання обвинуваченому вперше дозволили вийти зі скляного бокса та сидіти поряд зі захистом.

Під час суду адвокат потерпілих сказав, що, на його думку, Олексій Тандир повинен забезпечити дітей загиблого Вадима Бондаренка житлом, утримувати їх до повноліття, а також допомагати його батькам.

Обвинувачений наголосив, що загалом свою вину визнає, проте заперечив, що перевищував швидкість і був пʼяним.

Захист просив суд змінити запобіжний захід на домашній арешт із носінняя електронного браслета, однак цей запит не був задоволений.

Нагадаємо, 26 травня у Києві близько опівночі голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир за кермом автомобіля «Лексус» скоїв наїзд на військовослужбовця Національної гвардії України Вадима Бондаренка, який ніс службу на КПП при в'їзді до Києва. Нацгвардієць, який був родом із Черкащини й виховував трьох дітей, загинув. Згодом слідство довело, що Тандир був у нетверезому стані, а також значно перевищив швидкість.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

ТЕГИ: суд, ДТП

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!