Суд змінив вирок племіннику ексмера Сколе. Він скоїв ДТП, у якій загинула сім’я

1362 0
Суд призначив йому 10 років позбавлення волі.
Фото: поліції

Фото: поліції

Прокурори Львівської обласної прокуратури в апеляційному суді відстояли суворе покарання мешканцю Стрийщини, племіннику колишнього мера Сколе (Володимира Москаля) Роману Кашанику, який у алкогольному сп'янінні спричинив смертельну ДТП. 

Як повідомили у прокуратурі Львівської області, Роману Кашанику суд призначив 10 років позбавлення волі і позбавив права керувати транспортними засобами на 10 років. Чоловіка засуджено за порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель кількох осіб. 

Нагадаємо, що смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася у липні 2021 року. Засуджений перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, їхав за кермом легкового автомобіля та вчинив ДТП. Постаждала сім’я їхала в автомобілі Mazda 6, як раптом водій Opel Vectra виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення. За кермом Mazda 6 був 34-річний житель міста Бровари. 

Внаслідок аварії, пасажири зустрічного авто, мама, тато та їх малолітня дитина загинули, ще одна дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження. Зокрема, 36-річна жінка загинула на місці події, а син, якому було десять років та батько від отриманих травм померли у лікарні. 

Раніше районний суд призначив обвинуваченому покарання у виді 7 років позбавлення волі. Однак, прокурори не погодилася із таким рішенням, вважаючи його надто м’яким для такого злочину та оскаржили його в апеляційній.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!