У Львові застерігають про густий туман і ожеледицю на сьогодні

959 0
Місцями також дощитиме, а температура повітря сягатиме до 4 градусів тепла.
ілюстративне фото: uzhgorod.net.ua

ілюстративне фото: uzhgorod.net.ua

Сьогодні, 16 грудня, у Львові передають густий туман, ожеледицю й місцями дощ із невеликим снігом. Про це повідомили у Львівському гідрометцентрі. 

Зокрема, в першій половині дня у Львові слід очікувати погіршення видимості через туман від 200 до 500 метрів. Крім того, синоптики передають невеликий дощ, місцями він може бути з мокрим снігом.  

Водіїв просять бути уважними, адже на дорогах очікують ожеледицю. Вітер західний від 7 до 12 метрів за секунду, а температура повітря вдень становитиме від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла. 

Під час погіршення видимості водіям рекомендують істотно знизити швидкість руху, при наявності протитуманних фар вмикати їх з ближнім світлом, тримати дистанцію з автомобілями та уникати різких маневрів на дорозі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!