«Це велика трагедія». Пєсков вперше заявив, що Росія має значні втрати у війні з Україною

3662 0
Новою причиною вторгнення Пєсков назвав запобігання Третій світовій війні.
Фото: Twitter

Фото: Twitter

Прессекретар президента рф Дмитро Пєсков заявив, що Росія має значні втрати у війні з Україною, проте не назвав точної цифри. Вперше рф заявила про суттєві втрати від початку повномасштабного вторгнення на офіційному рівні. Про це Пєсков повідомив у інтерв’ю телеканалу Sky News, пише «УП».

«У нас є значні втрати військ. І це велика трагедія для нас», – сказав Пєсков.

Читайте також: Битва за Донбас нагадає Другу світову, – Кулеба 

Також прессекретар путіна назвав нову причину повномасштабного вторгнення росії в Україну – запобігання Третій світовій війні. Разом з тим, він сподівається, що війна в Україні завершиться найближчими днями або у найближчому майбутньому через те, що Росія досягне своїх цілей, або шляхом перемовин. Пєсков вважає, що після всього, що сталося, ця війна може закінчитися шляхом переговорів.

Нагадаємо, за період з 24 лютого по 7 квітня російська армія за даними Генштабу ЗСУ вже втратила близько 19 тисяч військових.

Російські війська намагаються здійснювати наступ на Донецькому, Таврійському і Сєвєродонецькому напрямках, а також на Харківщині та Південнобузькому напрямку.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!