Церква, якій пів століття. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

1003 0
Tvoemisto.tv відновлює рубрику, в якій ми інформуватимемо наших читачів про свої помилки.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

Медіа-хаб Tvoemisto.tv продовжує повідомляти читачів про свої помилки. Ведення щоденника помилок допомагає нам бути пильнішими та уважнішими, а читачам – сприяти розвитку якісної журналістки.

Сьогодні, 16 березня, ми написали, що у львівській дитячій лікарні ОХМАТДИТ на апаратах ШВЛ перебувають троє дітей. Насправді до апарату ШВЛ підключена 10-річна дитина, а двоє 17-річних дітей є кисневозалежними.

12 березня ми написали, що маленький дерев’яний храм під Круковою горою, що розташований між Брюховичами і Волею Гомулецькою, потребує порятунку. Цій церкві понад 250 років, однак у заголовку ми помилково написали, що руйнується церква, якій пів століття – замість пів тисячоліття. 

Також ми помилилися, коли написали, що депутати 11 березня мали розглядати бюджет розвитку Львівської міської ради, хоча правильно, звичайно, бюджет розвитку Львова.

У матеріалі про те, кому належать львівські готелі і чи є там російський бізнес, ми писали про те, що будівля готелю «Панорама» на проспекті Свободи, 45 належить ТОВ «Будівельний альянс» і що частка у 75% статутного фонду товариства належить підприємцю та ексбанкіру Віталію Ломаковичу. Ми спершу написали, що «свого часу Віталій Ломакович очолював правління «БМ-Банку», засновником якого в Росії був мер Москви Юрій Лужков». Потім виправили: «У 2005-2011 роках Віталій Ломакович працював головою правління «БМ-Банку», а згідно з річними звітами банку, головним його акціонером з пакетом у понад 99% акцій тоді був російський «Банк Москви»»

Також в одній зі статистик про коронавірусну інфекцію у Львові ми помилилися і написали замість 7 березня – 7 січня.

Дякуємо, що читаєте  «Твоє місто» і допомагаєте нам ставати кращими!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!