Неіснуюче ІТ-містечко та «Алтайські» озера. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

2200 0
Tvoemisto.tv продовжує інформувати читачів про свої помилки.

Будівництво ІТ-містечка на Львівщині

На початку червня Tvoemisto.tv повідомляло про будівництво неподалік Львова ІТ-містечка для працівників креативної індустрії, яке мало би розташовуватися на ділянці площею 8 га. Тоді президент International Technology Transfer Association (ITTA) і Фонду реконструкції та розвитку України – організацій, безпосередньо дотичних до будівництва містечка, Артем Гончаренко зазначав, що місце обрали в годині їзди від Львова, а про реалізацію проєкту ведуть перемовини з територіальною громадою та з Львівською обласною військовою адміністрацією. Водночас 20 червня у ЛОВА Tvoemisto.tv відповіли, що не володіють інформацією про втілення цього проєкту, в тому числі щодо виділення земельної ділянки та співфінансування з обласного бюджету.

Зменшення трафіку на пр. Івана Павла ІІ

Tvoemisto.tv писало про те, що у Львові на проспекті Івана Павла ІІ зменшився трафік на 20% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року і вказало, що проспект має назву Хуторівка, однак частину вулиці Хуторівка  перейменували на проспект  Івана Павла ІІ ще у 2021 році.

Піскові озера

Tvoemisto.tv писало, що на Піскових озерах у Франківському районі Львова восени планують провести розчистку водойми, назвавши озера «Алтайськими», однак так їх називали до 1990-х років.   


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!