Не той Богдан Козак і не та Соснівка. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

1293 0
Tvoemisto.tv продовжує інформувати читачів про свої помилки.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

У матеріалі «Львів і його райони. Звідки походять назви і де з’явились перші будинки» Tvoemisto.tv вказало, що назва Кльоппергоф стала пізніше назвою мікрорайону Кульпарків. Насправді ж Кльоппергоф – це Клепарів, а Гольдбергоф – Кульпарків.

Окрім цього, редакція розповідала про те, що неподалік Червонограду у Соснівці на Львівщині, звели фундамент під будівництво храму Православної церкви Московського патріархату. Місто Соснівка ми помилково назвали селом, на що вказали читачі в коментарі на Фейсбуку.

Ми також писали, що холдинг емоцій «!Фест» припинив роботу мережі магазинів «Два кроки від хати» у Львові. На приміщеннях магазинів розмістили оголошення про набір на роботу касирів. Як виявилося, за вказаним номером телефону шукають працівників для мережі «Рукавичка». Водночас, коли вказували, кому належить мережа магазинів «Рукавичка», то до власності ТзОВ ТВК «Львівхолод», підприємця Богдана Козака додали ще кілька компаній, які йому не належать. Вони ж належать іншому Богдану Козаку, який є братом соратника Віктора Медведчука Тараса Козака.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!