Політична реклама

Ціни на квіти у Львові суттєво не піднялися

2788 0
Ціни на квіти, які експортують в Україну, залежать від імпортерів.

Вартість квітів підвищується не на багато – від 3% до 30%, – пише Вкурсе. Експортери піднімають ціни задовго до початку свят, а квіти, зрізані більше ніж за тиждень не продаються.

Охочим купити квіти заздалегідь теж не вийде заощадити, адже ціни зростають за тиждень до початку свята.

На ринках Львова квіти так само подорожчали. Продавці говорять, що квітковий товар однозначно піднявся в ціні, проте не на багато. Квіти до Львова привозять переважно з Польщі.

Покупці натомість на ціни не скаржаться, мовляв, усе розуміють, адже свято є свято.

Окрім традиційної покупки на ринку, квіти можна замовити і через інтернет. Ціни там просять уточнювати в менеджерів. Так, у одному з квіткових інтернет-магазинів доставку квітів на 7 і 8 березня зробили платною, її вартість становить 50 гривень. Найдешевший весняний букет там коштує 300 грн – 250 грн квіти, плюс доставка. Кажуть, ціни зросли на 25-30%.

Натомість у іншому інтернет-сервісі, повідомили, що ціни не піднялися, а доставка по місту так і залишилась безкоштовною. Найдешевший букет там можна замовити за 265 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!