Київ

У будинку на Київщині знайшли запали до снарядів, залишені окупантами

644 0
Господарі натрапили на них у печі, коли вирішили її відремонтувати

У приватному будинку на Київщині знайшли компоненти боєприпасів, залишені російськими військовими під час окупації регіону минулого року.  Про це інформує поліція Київщини.

Випадок стався на території Макарівської громади. Після виявлення невідомих предметів господарі викликали правоохоронців і рятувальників ДСНС. Власники житла повідомили, що під час тимчасової окупації громади у їхньому будинку жили російські військові.

Поліціянти Київщини, які прибули за викликом, з'ясували, що в печі були заховані 6 запалів до снарядів.

Запал — пристрій для активації вибухової речовини снаряда.

Поліція Київщини закликає громадян, особливо мешканців деокупованих територій, при виявленні небезпечних чи невідомих предметів не чіпати їх. Слід відійти на безпечну відстань і сповістити відповідні служби.

Нагадаємо, у Київській області у лісі між селами Олива та Осовець Іванківської територіальної громади внаслідок наїзду автомобіля на вибухонебезпечний предмет загинув чоловік. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!