У Франківському районі Львова перекриють одну з вулиць. Як курсуватиме громадський транспорт

1892 0
Тролейбуси №30 завтра не курсуватимуть.
Умовне фото

Умовне фото

У середу, 9 серпня, у Львові через ремонт аварійного каналізаційного колектора перекриють для проїзду транспорту вул. Копистинського. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Читайте також: Скільки міських автобусів курсує у Львові та на яких маршрутах найбільше

Відтак з 8:00 до 20:00 уся вул. Копистинського – від вул. Кульпарківської до вул. Любінської – буде закрита для руху транспорту. Тролейбуси №30 не курсуватимуть. Також під час робіт міські автобуси №25 та №51 оминатимуть вул. Копистинського по вул. Любінській.

Нагадаємо, у Львові з'явився новий міський маршрут №84, а також оновлений №17. Ці автобуси забезпечують сполучення з лікарнею святого Пантелеймона, що на вул. Миколайчука, та лікарнею святого Миколая, що на вул. П.Орлика.

Водночас автобуси №9 курсують за продовженим маршрутом – до с. Муроване. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!