Київ

У Гостомелі надають психологічну підтримку жителям, які втратили близьких внаслідок війни

455 0
Зустрічі проходитимуть наживо, один раз на два тижні, у вихідні
Фото умовне

Фото умовне

У Гостомелі на Київщині організовують групи психологічної підтримки. Про це повідомляє пресслужба селищної військової адміністрації.

Жителі, які втратили рідних чи близьких через російську агресію та потребують підтримки можуть записатися на психологічний тренінг. Для цього потрібно заповнити гугл форму.

«Групи підтримки у втраті — це безпечний і дбайливий простір, атмосфера довіри, поваги та взаємопідтримки, в якій є можливість побути серед людей із схожим досвідом, отримати підтримку та турботу»,— йдеться у повідомленні.

У селищній раді поінформували, що зустрічі проходитимуть наживо, один раз на два тижні, у вихідні. Загалом планується вісім зустрічей.

Початок залежить від кількості охочих. Детальну інформацію можна дізнатися за номером: +38 093 080 21 42.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!