Київ

У Києві на розв'язці поблизу станції метро «Харківська» встановили нові сходи

769 0
Таким чином, сходами облаштовані всі з'їзди з Ревуцького на проспект Бажана, окрім північно-східного.
Фото: Дарницька РДА / Facebook

Фото: Дарницька РДА / Facebook

На розв'язці біля станції метро «Харківська» встановили нові сходи, Про це повідомили в Дарницькій райдержадміністрації.

Нові сходи встановили біля шляхопроводу, який з'єднує вулицю Ревуцького та проспект Бажана. Аналогічні сходи раніше встановили з протилежного боку від вулиці Ревуцького.

«Для зручності дарничан становлено зручні сходи біля станції метро «Харківська», – йдеться у дописі. Проте містяни зауважили, що нові ходи не інклюзивні. Для людей з обмеженими можливостями, а також батьків з дитячими візками скористатися ними буде неможливо.

Читайте також: у найстарішій школі Дарницького району роблять капремонт

Раніше ми писали, що у парку «Прибережний» в Дарницькому районі скоро запрацюють ліхтарі та вбиральні.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!