Київ

У Києві невідомі обмалювали один із вагонів оновленої кільцевої електрички

736 0
Пізніше правоохоронцям вдалося встановити причетних осіб.
Фото: Kyiv City Express / Telegram

Фото: Kyiv City Express / Telegram

У Києві невідомі обмалювали один із вагонів кільцевої електрички. Про це повідомили у Kyiv City Express. Працівники залізниці кажуть, що ці модернізовані вагони електропоїздів лише нещодавно оновлювали та фарбували.

«На маршруті Київської кільцевої електрички курсують виключно модернізовані електропоїзди, пофарбовані протягом останніх 15 місяців, і нам боляче бачити, як хтось нівелює міську естетику, над якою працювали сотні рук. А ще відволікає і залізничників і поліцію від стратегічних задач і змушує витрачати державний кошт на подолання наслідків», – йдеться у дописі. 

Також у Kyiv City Express нагадали, що всі поїзди охороняються, і замість того, аби шкодити, запропонували художникам долучитися до перетворення Київської кільцевої електрички, зокрема допомогти у створенні макета для станції «Русанівка».
 

Нагадаємо, на кількох станціях Київської міської електрички проводять косметичний ремонт.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!