Київ

У Києві розпочали запис на одноденні безоплатні навчання з підготовки до національного спротиву

729 0
Заняття проводитимуться у сформованих навчальних групах за кількома напрямками.

У Києві розпочали запис усіх охочих на одноденні безоплатні навчання з підготовки до національного спротиву. Заняття проводитимуть у сформованих навчальних групах за декількома напрямками. Про це повідомили у КМДА.

Шестигодинні заняття для цивільного населення у сформованих навчальних групах проводитимуть за напрямами: основи мінно-вибухової безпеки: правила поводження з вибухонебезпечними предметами; стрілецька підготовка: як поводитися з вогнепальною зброєю; захист від зброї масового ураження: дії в умовах радіаційного та хімічного забруднення.

Проводитимуть навчання працівники департаменту муніципальної безпеки КМДА та волонтери, які мають достатній рівень підготовки.

«Чим більше людей пройде хоча б початкову, базову підготовку щодо дій в умовах воєнної агресії, то більш стійкими та обізнаними вони ставатимуть, і менше серед нас буде втрат. Бо підготовлений – значить захищений», – зазначив заступник директора департаменту муніципальної безпеки КМДА Михайло Щербіна.

Для зручності навчання відбуватимуться в робочі та вихідні дні.

Охочі пройти навчання з підготовки до національного спротиву мають заповнити реєстраційну форму. Місце проведення навчання буде повідомлено кожному учаснику особисто.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ, КМДА

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!