Київ

У київському виші на прохання студентів скасували лекцію Арестовича

895 0
Правління Студентської академічної Ради КНЕУ засудило запрошення Олексія Арестовича дати лекцію студентам
Олексій Арестович

Олексій Арестович

Студенти Київського Національного економічного університету (КНЕУ) попросили скасувати заплановану лекцію ексрадника Офісу президента Олексія Арестовича. Про це студентська академічна рада (САС) вишу написала у Telegram-каналі.

«Ми скасовуємо заплановану зустріч, адже вирішальним для нас беззаперечно є запит студентів, який ми почули та надалі будемо відштовхуватись виключно від нього», – йдеться у повідомленні.

Голова САС назвав організацію зустрічі «необережною спробою дати студентам можливість перейняти досвід медійної особистості».

«Правління Студентської академічної Ради різко засуджує запрошення одіозних спікерів, які несуть загрозу консолідації українського суспільства», – наголосив голова студентської академічної ради вишу.

Нагадаємо, 14 січня під час масованої ракетної атаки росіяни влучили ракетою у багатоповерхівку в Дніпрі, де мешкало понад 1,1 тис. людей. Вибухом було повністю знищено одну з секцій будинку. Того ж дня радник ОП Олексій Арестович заявив, що ракету, яка влучила у будинок, нібито збила ППО. Згодом у повітряних силах спростували цю заяву, зазначивши, що Україна не може збивати ракети такого типу.

Заява Арестовича стала причиною його звільнення з посади позаштатного радника Офісу президента.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!