Київ

У Києві на проспекті Бажана розпочали заміну аварійної ділянки тепломережі

644 0
Ця ділянка була найаварійнішою у Києві.
Фото: «Київтеплоенерго»

Фото: «Київтеплоенерго»

«Київтеплоенерго» розпочали заміну ділянки тепломережі на проспекті Миколи Бажана. Про це повідомляють у КМДА з посиланням на комунальне підприємство. 

Як зазначають комунальники, взимку на цій ділянці було найбільше пошкоджень, оскільки мережа була прокладена тут сорок років тому та вже вичерпала свій нормативний термін експлуатації.

«За останні кілька років сталось як мінімум 5 пошкоджень, через які на час ремонтів доводилося призупиняти теплопостачання житлових будинків», – зазначають у підприємстві.

Наразі «Київтеплоенерго» розпочало заміну труб опалення та гарячого водопостачання від теплового пункту до житлового будинку. Загалом буде прокладено близько 700 метрів нових тепломереж із гідроізоляцією та утепленням.

Комунальники проводитимуть ремонтні роботи окремими ділянками, щоб мінімізувати незручності для мешканців будинків поруч. Заміна тепломережі дозволить покращити якість теплопостачання для мешканців майже 250 квартир будинку.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!