У «Львіввугілля» з'явився новий очільник

3010 0
На посаду призначили Вадима Крася.
Фото умовне

Фото умовне

У ДП «Львіввугілля» з'явився новий генеральний директор. На посаду призначили ексочільника Червоноградської шахти Вадима Крася.

Джерело: ДП «Львіввугілля» 

«Відповідно до наказу Міністерства енергетики України від 24.05.2023 р. №24 к/к, з 25 травня Вадим Крась приступив до роботи у ДП «Львіввугілля». Його представив директорському корпусу, профспілковому активу та апарату держпідприємства директор Департаменту вугільно-промислового комплексу Міністерства енергетики України Андрій Синюк», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на Львівщині судитимуть 65-річного ексдиректора шахти за фактом службової недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки. 

Для довідки:

Крась Вадим Миколайович народився 23.08.1979 р. у селі Павлівка Іваничівського району Волинської області. Освіта вища, за фахом – гірничий інженер. У 1998-1999 роках - гірничий майстер ВП «Шахта «Червоноградська». З 1999 року працював на шахті ВП «Шахта «Степова» ДП «Львіввугілля» гірничим майстром, заступником начальника, начальником дільниці підготовчих робіт, виконував обов'язки головного інженера. Із січня 2016 року - директор ВП «Шахта «Червоноградська». Нагороджений Грамотою Верховної Ради України (2021), галузевими відзнаками.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!