У Львові запрацював садок, де у групах менше 10 дітей. Як потрапити

11974 1
У садку щодня проводять заняття з англійської мови.
фото надані садочком

фото надані садочком

Як повідомила Tvoemisto.tv засновниця дитячого закладу Уляна Гуменна, у кожній з таких груп працюватимуть вихователь та його помічник. 

Також Уляна Гуменна розповіла, що одну з груп зроблять експериментальною - тут щодня проводитимуть занняття з англійської мови. «Ми побачили, що сучасні діти дуже швидко розвиваються і вирішили додати щодення заняття з англійської для найменших. Дворічки легше запам’ятовують і відтворюють іноземні слова, пісеньки. Навіть в тих діток, які ще в такому віці не почали говорити, знання відкладаються», - пояснює засновниця нового садка Уляна Гуменна.

Упродовж дня діти також матимуть й інші розвиваючі заняття, прогулянку,  сон.

«Програма садка складається з різноманітних навчальних, ігрових та творчих блоків. Наша мета — не просто навчити дітей малювати чи логічно мислити, а також дати їм комплексне уявлення про навколишній світ, реалізувати творчі здібності, розкрити індивідуальні таланти», — розповідає Уляна Гуменна.

Садок має просторе приміщення. Три поверхи поділені, тут є спортивна зала, ігрова навчальна кімната, спальні, роздягальні — усе для того, аби дітям було цікаво та весело тут перебувати.

У дитсадку «Світ малечі» передбачено чотириразове харчування.

Уляна Гуменна каже, що розуміє хвилювання батьків, які віддають у садок дворічок, тому пропонує приводити малюків на пробні дні для адаптації. Записатись чи отримати додаткову інформацію можна за номером телефону – 0675615210 чи на сторінці у Фейсбук.

Дитсадок «Світ малечі» працює з 8.00 до 19.00 за адресою м. Львів, вул. Околична, 10 (це неподалік вулиць Княгині Ольги, Сахарова)

Партнерська публікація


Читайте також:
6 Вересня, 2019 21:09
666 ... щось із пам'яттю у вас сталось ... забули (чомусь?) розказати , скільки батькам треба платити за свою малечу у тому "Світі малечі" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!