У Львові на сьогодні оголосили штормове попередження

2830 0
Львів'ян закликають усіх зважати на прогноз погоди й бути обачними.
Фото: 24.kz

Фото: 24.kz

Сьогодні, 11 липня, у Львові до кінця доби синоптики оголосили штормове попередження. Загалом очікують пориви північно-західного вітру 15-20 м/с, грози і град. Про це повідомив Львівський гідрометцентр. 

Температура повітря становитиме 15-20 тепла. Вітер західної чверті, поривчастий. Також погіршення видимості в опадах. Львів'ян закликають усіх зважати на прогноз погоди й бути обачними.

Читайте також: Львів накрила сильна злива. Фото, відео

Завтра, 12 липня, вранці та вдень очікують короткочасні дощі та грози. Вітер – західний, 9-14 м/с. Температура вночі коливатиметься від +6 до +11, вдень – 15-20 тепла. 13 липня буде хмарно з проясненнями, місцями короткочасні дощі, грози. Вітер – північно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі коливатиметься від 9 до 14°, а вдень від 19 до 24° тепла.

14-15 липня у Львові буде мінлива хмарність, без істотних опадів, лише в другій половині дня 15 липня місцями короткочасні грозові дощі. Вітер – західний, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 12-17° тепла, а вдень 23-28°.

Нагадаємо, що 5 липня у Львові пройшла сильна злива, яка підтопили вулиці та пошкодила понад 20 дахів у житлових будинках. Також у місті тимчасово не курсував електротранспорт. 

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!