На вул. Дж. Вашингтона - Зелена у Львові облаштували кільце

5069 0
На вул Дж. Вашингтона – Зеленій влаштували кільце. Відтак, з 20 вересня тут змінено рух транспорту – рух оорганізували по колу.
Фото: forum.autoua.net

Фото: forum.autoua.net

На цій ділянці вже встановили відповідні дорожні знаки, протягом 3 місяців тут чергуватимуть працівники ДАІ, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Вночі працівники «Львівелектротранс» переключили контактні мережі. Вже сьогодні (21 вересня, - ред.) тролейбуси та машини їздять по кільцю. Також виставлено усі необхідні інформаційні та дорожні знаки. Деякі роботи ще триватимуть і наступного тижня. Також домовлено, що протягом 3 днів на місці будуть працівники ДАІ. З понеділка будемо наносити розмітку та пішохідні переходи. Всі роботи виконуються за кошти двох районних адміністрацій – Сихівської та Личаківської. Також ЛКП «Львівелектротранс» за свої кошти влаштовувало контактну мережу», - розповів Іван Лозинський, голова Личаківської районної адміністрації.

«Кільце вже закінчуємо облаштовували, виставлені необхідні знаки. Ще сьогодні викладаємо камінь, з понеділка будуть проведені роботи з озеленення кільця. Думаю, до кінця наступного тижня усі роботи будуть завершені», - розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!