У Львові незаконно приватизували землю державного підприємства у Брюховицькому лісі

862 0
Вартість цієї землі становить понад 9 млн грн.
Фото: Наші гроші

Фото: Наші гроші

У Львові п’ятеро осіб незаконно приватизували майже 1 га державної землі у Брюховицькому лісі. Про це повідомляє прокуратура Львівської області.

Слідство встановило, що у липні минулого року реєстратор незаконно провів державну реєстрацію шістьох земельних ділянок, які розташовані у Брюховицькому лісі, площею 0,15 га кожна. Ця земля була у користуванні ДП «Львівський селекційно-насіннєвий центр», її загальна вартість становить понад 9 млн грн.

«За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно державного реєстратора відділу «Центру надання адміністративних послуг» Солонківської сільської ради за фактами зловживання своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що завдало тяжких наслідків (ч.3 ст. 365-2 КК України), а також відносно п’яти осіб за фактами легалізації (відмиванні) майна, одержаного злочинним шляхом (ч.1 ст. 209 КК України), щодо одного із них також за фактом розпорядження майном, одержаного злочинним шляхом, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст.209 КК України)», – йдеться в повідомленні. 

Згідно повідомлення прокуратури, після того, як п’ятеро осіб незаконно набули ці ділянки, вони їх продали аби остаточно легалізувати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!