У Львові обрали компанію, яка проведе Wi-Fi у центрі міста

2500 0
Виконавчий комітет визначив переможця конкурсу для встановлення безкоштовних точок доступу до мережі інтернет у центральній частині міста. Ним стало ТзОВ «НОРМАТЕК, ІНК», яке є частиною групи компанії «Воля». Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: bzh.life

фото: bzh.life

За словами начальника міського управління ІТ Тимофія Александронця, конкурсна комісія попередньо розглянула 2 пропозиції від компаній. Другою компанією, яка брала участь у конкурсі, було ТОВ «Позитив», яке, однак, запропонувало покрити мережею лише площу Ринок.

«За запропонованою моделлю доступ до мережі буде безкоштовний. Користувачі лише переглядатимуть рекламу компанії. Ми пропонуємо укласти відповідну угоду про функціонування такої мережі на 3 роки», – додав Тимофій Александронець.

Нагадаємо, точками доступу до мережі стали: Оперний театр, Обласна державна адміністрація, проспект Шевченка та ЛНУ ім. Івана Франка. Wi-Fi є доступний усюди між цими чотирма точками і охоплює увесь історичний центр. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!