У Львові обрали найкращу кав'ярню. Відео

15064 1
У Львові завершився ювілейний 10-ий фестиваль «На каву до Львова». На завершення заходу вручено нагороди у різних номінаціях, а також нагороджено дипломом і кубком найкращу кав'ярню.

У Львові завершився ювілейний 10-ий фестиваль «На каву до Львова». На завершення заходу вручено нагороди у різних номінаціях, а також нагороджено дипломом і кубком кращу кав'ярню. Найкращою кав’ярнею року назвали «Вірменку» і нагородили її кубком, повідомляють у прес-службі міськради.

Кав’ярня “Вірменка” працює з 1979 року. До сьогодні атмосфера кав’ярні збереглася.Традиційно каву тут треба замовляти на барній стійці,її варять відразу біля вас у піску. До кави пропонують свіжу домашню випічку. Зараз серед постійних відвідувачів можна побачили львівських істориків та екскурсоводів, художників, поетів тощо.

Також нагороди у різних номінаціях отримали:
«Кава в джезві» - «Доніміканес»
«Кава з собою» - Rocket Espresso
«Гостинна кав’ярня» - «Атляс»
«Кава з історією» - «Фіксаж»
«Відкриття року» - «Світ кави на Ринку»
«Кава і до кави» - «Лігумінка»
«Мистецька кав’ярня» - «Штука».

Підготував Юрій Чміль

Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів за підтримки міжнародного медіа-проекту MyMedia.


Читайте також:
16 Вересня, 2019 00:54
Мирон Львів прекрасне місто івсе вньому смачне ікава ідокави
Скучаю за львовом
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!