На залізничній станції «Сихів» у Львові загинула школярка. Оновлено

3303 0
Трагічний випадок трапився вранці, близько 09:50, у Львові на вул. Зеленій, 308.
фото: ілюстративне/унн

фото: ілюстративне/унн

Сьогодні, 22 лютого, на залізничній станції «Сихів» потяг смертельно травмував жінку. Про це повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони ЛМР.

Трагічний випадок трапився вранці, близько 09:50 у Львові на вул. Зеленій, 308. Унаслідок наїзду пасажирського поїзду сполученням «Чернівці – Львів» померла жінка, її особу встановили не одразу. За повідомленням поліції Львівської області, правоохоронці вже встановили, що це – учениця однієї з львівських шкіл віком 14 років. За попередніми даними, дівчина могла кинутись під потяг з наміром вкоротити собі віку.

На місці події працює слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №2. Поліцейські встановлюють обставини загибелі дівчини.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!