На будівництво гуртожитка ЛНУ на Пасічній треба додатково ще 25 млн грн

1805 0
Наразі повна вартість робіт становить понад 225 млн грн.
Фото: Візуалізація проєкту

Фото: Візуалізація проєкту

Львівський національний університет ім. Івана Франка опублікував тендер на проведення додаткових робіт для будівництва нового гуртожитку на вул. Пасічній 62. Вартість додаткових робіт становить 25 млн 257 тис. грн, які виділили з Державного бюджету України. 

Як зазначено у листі-обгрунтуванні від авторського нагляду, такі роботи стали необхідні у зв’язку з переплануванням на 1, 2 поверхах, пристосуванні підвальних приміщень під укриття та заміні технологічних рішень. 

«Як авторський нагляд підтверджуємо, що роботи, що підлягають виконанню для завершення будівництва є технологічним продовженням раніше виконаних робіт та забезпеченням раніше прийнятих основних проектних рішень, без їх виконання здати об'єкт в експлуатацію неможливо; ці роботи є безпосередньо технічно та економічно пов’язаними з роботами в первинному договорі і не можуть бути відокремленими в окремий самостійний комплекс» – йдеться у листі.  

Читайте також: Скільки тендерів оголосили на Львівщині за минулий тиждень і на яку суму

Таким чином, загальна вартість робіт виросла до 225 млн 838 тис. грн:

  • 67 млн 704 тис. грн. вартість виконаних робіт за проектом  

  • 158 млн 134 тис. грн. вартість завершення робіт, в тому числі 25 млн 257 тис. грн. вартість додаткових робіт, не включених в початковий проект.

Виконанням робіт займатиметься ТзОВ «Стрім-Львів», яка виконувала ці роботи і до цього. Завершити ж проєкт планують до 31 грудня 2023 року. 

Нагадаємо, що будівництво гуртожитку триває з 2020 року. За планом там зможе проживати 399 людей. Детальніше про проєкт у коментарі Tvoemisto.tv розповів проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку вишу Володимир Качмар.

Володимир Федорович
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!