У Львові стартувала триденна акція обмеження поліетилену в супермаркетах

2203 1
Цього разу до акції долучилися мережі супермаркетів «Ашан», «Близенько», «АТБ», «Рукавичка», «Свій маркет», «Арсен» та «Два кроки».
фото: Вікторія Ейсмунт

фото: Вікторія Ейсмунт

1, 2 та 3 липня у Львові триватиме просвітницька кампанія, під час якої львівські супермаркети частково відмовляються від використання поліетиленових пакетів та мають пропонувати покупцям альтернативу з багаторазових мішечків та паперових пакетів.

Читайте також: День без поліетилену: Як львівські супермаркети долучилися до екоініціативи. Фото

До акції вже долучилися понад 200 магазинів найбільших мереж, серед яких «Ашан», «Близенько», «АТБ», «Рукавичка», «Свій маркет», «Арсен» та «Два кроки». Акція приурочена до Всесвітнього дня відмови від поліетилену. 

Цього разу до акції долучилися мережі супермаркетів «Ашан», «Близенько», «АТБ», «Рукавичка», «Свій маркет», «Арсен» та «Два кроки». Організатори відзначають успішність першого етапу акції, коли 9 квітня низка великих мереж забрали поліетиленові пакети з торгових залів.

Додамо, що окрім відмови від поліетилену, серед працівників мереж також мають провести внутрішні роз’яснення. Водночас, Мінекології також закликало українців на день відмовитись від поліетилену.

Читайте також: 75 копійок замість 50. Як бізнес Львова зреагував на обмеження використання поліетилену

Нагадаємо, 9 листопада виконком Львівської міської ради погодив обмеження використання поліетиленових пакетів у торгових мережах міста.

 


Читайте також:
3 Липня, 2019 09:29
Українець Що це дає? Та відмовтеся раз і на завжди, для чого це дрочиво з поденними акціями?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!