Політична реклама

У Львові створять фонд для підтримки армії

1228 0
У Львові хочуть створити фонд для фінансової допомоги військовим. Про це сказав на сесії 20 березня міський голова Львова Андрій Садовий.

Під час засідання депутат Юрій Кужелюк повідомив, що сьогодні 450 прикордонників з західного регіону України вирушили для охорони східного кордону, повідомляє Zaxid.net.

«Прикордонники виїхали на невизначений термін. Але у них немає бронежилетів. Вони звернулись по допомогу з їх придбанням. Можемо закласти кошти в бюджеті, а можемо відкрити фонд, до якого долучилися б бізнесмени», – сказав депутат.

Водночас міський голова повідомив, що в середу, 19 березня, після отримання листа з проханням від прикордонників мав розмову з керівником Держприкордонслужби генералом Миколою Литвином, який запевнив, що служба отримала необхідне фінансування і буде повністю забезпечена всім необхідним, в тому числі бронежилетами.

«Та ідея фонду є корисною, ми це питання підтримаємо, аби всі охочі могли долучатися і підтримувати оборонну здатність наших сил», – сказав Садовий.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!