У Львові тимчасово не курсують тролейбуси на двох маршрутах

4777 0
Ситуація виникла через обрив контактної мережі.
фото: лмр

фото: лмр

У Львові тимчасово не курсують тролейбуси на маршруті №30 та №23. Про це повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич. 

Ситуація виникла через обрив контактної мережі на перехресті вул. Любінська – вул. Виговського.

Додамо, що тролейбуси за маршрутом №30 курсують за схемою: 

Університет – Собор Святого Юра – вул. Бандери – пл. Липнева – вул. Смаль-Стоцького – вул. Копистинського – вул. Антоновича – Кульпарків – Скнилівок – Скнилівок – Південний – вул. Кульчицької – вул. Любінська – вул. Виговського – Залізнична РА – вул. Патона – ЛОРТА – Ряшівська – ЛОРТА – Патона – Залізнична РА – вул. Любінська – вул. Виговського- вул. Кульчицької – Південний – Скнилівок – Скнилівок – Кульпарків – вул. Антоновича – вул. Залізняка – вул. Бандери – Собор Святого Юра – Устияновича – Університет.

Що ж до громадського транспорту на маршруті №23: 

Ряшівська – Виговського – Володимира Великого – Тролейбусна – Наукова. Далі замість того, щоб повертати на Стрийську, поїде прямо на Хуторівку. А у зворотному напрямку: Хуторівка – Стрийська – Рубчака – Тролейбусна – Володимира Великого – Виговського – Патона – Ряшівська.

Нагадаємо, що у Львові планують списати ще 14 трамваїв. Tvoemisto.tv дізналось, за яким принципом обирають громадський транспорт на списання, яким чином продають та куди йдуть кошти від збуту. Детальніше – за посиланням.

Володимир Федорович

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!