У Львові відбудеться велозаїзд Львівська сотка. Чи перекриватимуть рух

2122 2
Стартуватимуть велосипедисти о 10:15 на площі Ринок.
фото: lviv bicycle club

фото: lviv bicycle club

У суботу, 29 вересня, пройде велозаїд «Львівська сотка. Осінь», повідомляє прес-служба ЛМР.

Участь у змаганні візьме від 300 до 500 людей, у тому числі — професійні спортсмени. Стартуватимуть велосипедисти о 10:15 на площі Ринок. Перекривати вулиці не планують, проте можливе ситуативне обмеження руху упродовж заїзду.

Програма:

7:45-10:15 — реєстрація учасників (пл. Ринок, 1)

10:15-10:20 — відкриття велозаїзду

10:20-10:55 — проїзд учасників за маршрутом: пл. Ринок — вул. Памви Беринди — просп. Свободи — вул. Академіка В. Гнатюка — вул. Листопадового Чину — пл. Святого Юра — вул. Митрополита Андрея — вул. Ангеловича — вул. Героїв УПА — вул. Кульпарківська — вул. Кульпарківська (до межі міста).

Довідка

Львівська сотка — щорічні любительські змагання у форматі веломарафону, що проходять навколо Львова з 2010 року. ЦЕ найбільш масові велозмагання в Західній Україні. Традиційно подія починається із реєстрації учасників на пл. Ринок. Після цього учасники організованою колоною під супроводом поліції та байкерів вирушають до місця старту в селі Сокільники. Фініш та нагородження учасників відбувається на площі перед залізничною станцією Брюховичі. Організаторами веломарафону є ЛМГО «Львівський велоклуб» та ГО «Велоклуб Роверс».


Читайте також:
25 Вересня, 2018 16:18
Сергій [***]s://[***].youtube.com/watch?v=QXd5bsc4DGY
25 Вересня, 2018 16:08
Петро Фініш не в Брюховичах!!! Не баламутьте людей!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!