У Львові відкриється сімейний інноваційний простір. Програма

3123 0
В просторі «Як вдома» сім’ї зможуть навчатися, працювати, відпочивати та проводити більше часу разом.
фото: ask.fm

фото: ask.fm

В середу, 14 березня, о 15.00 у Львові відбудеться відкриття Сімейного інноваційного простору «Як вдома». Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

У межах відкриття відбудуться демонстративні заняття, неформальне спілкування, сімейні фото на згадку. Також гратиме класична музика та буде підготовлено фуршет.

Згідно з повідомленням, в рамках простору «Як вдома» діятимуть Батьківський клуб «Невгамовні», Молодіжна спільнота proКохання, консультативний центр, Центр піклування про плідність, Майстерня особистісного розвитку МОРе.

«Саме тоді, коли з’явилася наша сім’я і народилися діти, перед нами постало питання, як краще виконувати роль чоловіка та дружини, а також роль батьків. І ми знайшли відповідь – перебувати серед сімей, які ставлять собі подібне запитання. Саме тому і створили таке місце, де кожен може почувати себе як вдома. Ми відкриті до співпраці з усіма, для кого сім’я є цінністю, а виховання дітей – неймовірною пригодою», – сказав засновник простору Дмитро Романенко.

Програма відкриття сімейного простору

  • 16:00 - Genki English для дітей 3-6 рочків.

  • 17:00 - Smart english для школярів 1-4 класи.

  • 18:00 - Genki English для дітей 3-6 рочків.

  • 19:00 - Розмовний курс для дорослих у форматі TEDex Talks.

  • 16:00 - Пізнавально-музичне заняття та активне проведення часу для маленьких дітей під назвою «Забавочки для малявочок». Співанки-забавлянки, музичні потішки, ігри і таночки для діток віком 1+.

  • 17:00 - Арт-терапевтичне відновне заняття для «втомлених» батьків.

  • 18:00 - Тренінг «Як виховати здорову, щасливу та успішну особистість».

  • 19:30 - Тренінг «Чому варто знати як годувати грудьми».

 

Адреса Сімейного інноваційного простору «Як Вдома»: м. Львів, вул. Зелена, 25.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!