На правах реклами

У Львові відкриють ще один дитячий садок МрійДій

2348 0
Понад 1900 м2 нового мрійдійного простору – це про новий дитячий садок МрійДій на вулиці Олени Степанівни у Львові.

 Окреме приміщення з власною територією, ігровими майданчиками, гімнастичними та спортивними комплексами, спортивні зали, танцювальний зал-коворкінг, кабінети для занять англійською та з логопедом, їдальня. Також – надійне та облаштоване укриття, де розташовані  спальні, щоб забезпечити спокійний сон дітей навіть під час повітряної тривоги – усе це невдовзі появиться у новому садку МрійДій.

Про дитячий садок МрійДій

Перший садок МрійДій функцонує у Львові вже два роки. У мережі садків досліджують світ через гру. Наприклад, англійську можуть вивчати у формі квесту: діти можуть виконувати творче завдання, у якому створити аплікацію – макет кімнати. І під час виконання цього завдання повторювати тематичну лексику англійською.

У МрійДій впевнені, що мріяти треба навчати дітей з самого раннього віку. Тут часто з дітьми про це говорять та підкреслюють, що кожна їх мрія важлива. Інколи діти на творчості візуалізують свої мрії. 

Програма дитячого садка є авторською та базується на трьох складових – інтелектуальний розвиток, ментальне та фізичне здоров’я. 

У садку формують соціальні навички, поважають право на власну думку дитини, не порівнюють її з іншими, радіють і маленьким, і великим успіхам, підтримують, заохочують та дарують безумовну любов. А щоденні прогулянки – невід’ємна складова програми. 

У МрійДій розвивають мотивацію, позитивний емоційний настрій дітей. У програмі багато логічних та дидактичних ігор, головоломок, квестів, лічилок, фізичних вправ, співу та іншими активностей.

☑️ Локація нового дитячого садка МрійДій за адресою: м. Львів, вул. Степанівни, ЖК «Велика Британія». Відкриття у вересні 2024 року.

Детально про підходи та особливості  на сайті МрійДій



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!