Політична реклама

У Львові відновлять дорожнє покриття на вулиці Стуса, яке зруйнували опади

1121 0
Руйнування дорожнього полотна на вул. Стуса у Львові, спричинені зливою, підрядна організація Онур виправить без залучення додаткових бюджетних коштів.

Також у рамках реалізації проекту «Трамвай на Сихів» на вулиці буде повністю замінено інженерні мережі та каналізацію, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Оскільки мережі старі та зношені, під час сильних опадів вони не змогли повністю прийняти великий потік води.

За інформацією управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради, 5 червня з 17.00 до 19.50 у місті випало 35 мм опадів, що становить 36% місячної норми.

На вул. Стуса проводиться поточний ремонт картами. Товщина нового асфальтного покриття – 5 см. Через  сильні опади, на деяких ділянках дороги почалося руйнування дорожнього полотна. Ці дефекти підрядник ліквідує власним коштом, відповідно до гарантійного терміну експлуатації дороги. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!