У Львові запрацювали всі виборчі дільниці

1218 0
У кожному районі Львова дільниці працюватимуть із 8:00 до 20:00.
Фото: novezakarpattya.com

Фото: novezakarpattya.com

Сьогодні, 21 квітня, в Україні відбувається другий тур виборів президента. Виборчі дільниці по всій країні працюватимуть із 8:00 до 20:00.

Читайте також: Де переглянути програми усіх кандидатів в президенти України

За оперативною інформацією Львівської міської ради, всі виборчі дільниці Львова відкрили вчасно і вони працюють. Також по місту вивісили національні прапори.

На території Франківського району розміщені 60 виборчих дільниць (57 звичайних і три спеціальні (в лікарнях). Район налічує 112 тис. 090 виборців.

У Галицькому районі також відкрили усі дільниці — це 29 виборчих дільниць (24 звичайні, чотири спеціальні (в лікарнях), одна спеціальна на тимчасовій основі (в СІЗО). Район налічує 42 тис. 755 виборців.

У Залізничному районі станом на 08.30 год. усі виборчі дільниці відкриті та працюють. Загалом в районі є 49 постійних виборчих дільниць (усі — загальні). Район налічує 105 тис. 157 виборців.

Також усі виборчі дільниці відкриті та працюють у Сихівському районі. Там налічують 59 постійних виборчих дільниць, із них чотири — спеціальні. Загальна кількість виборців — 116 тис. 158.

У Личаківському районі відкрили усі дільниці — це 51 виборча дільниця, з яких 45 звичайних та шість спеціальних. У районі є 83 тис 574 виборці, з яких 463 — голосують удома.

Також усі виборчі дільниці відкрили та працюють у Шевченківському районі. Зокрема у районі запрацювали 62 дільниці (60 звичайних та 2 спеціальні). Тут налічують 122 тис 916 виборців, із яких 903 — голосуватиме вдома.

Читайте також: Очікування та реальність. Кого і що обиратимуть українці у неділю

Аби проголосувати, із собою необхідно мати паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу. Про порушення виборчого законодавства та куди на них скаржитись читайте за посиланням. Додамо, що у другому турі можна віддати свій голос або за чинного президента Петра Порошенка або за актора Володимира Зеленського.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!