У Львові відкрили представництво однієї з найбільших аудиторських компаній світу

7732 0
Компанія PwC Центральна і Східна Європа оголосила про відкриття Центру надання послуг у Львові.
Фото: maltawinds.com

Фото: maltawinds.com

Сьогодні, 26 квітня, компанія PwC Центральна і Східна Європа оголосила про відкриття Центру надання послуг у Львові. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Центр виконуватиме широкий спектр професійних завдань для аудиторських, податкових та консультаційних проектів PwC. Офіс знаходиться на вулиці Шевченка, 111а.

«Ми обрали Львів для відкриття нашого Центру, проаналізувавши декілька інших претендентів у Центральній та Східній Європі. Ключові переваги Львова, які зумовили наш вибір – доступ до високоосвічених місцевих кадрів, зручне розташування, відкрите ділове середовище, значні можливості для інновацій, і підвищення ролі України в регіональному бізнес співтоваристві», – сказав партнер PwC в Центральній і Східній Європі Адам Яміол.

Читайте також: 10 місць для бізнес-ланчу в центрі Львова

Центр надання послуг PwC у Львові стане першим таким центром в Україні. Він виконуватиме широкий спектр професійних завдань для аудиторських, податкових та консультаційних проектів PwC у Центральній та Східній Європі. Його відкриття сприятиме просуванню інтересів України у регіоні. Центр планує залучити до роботи понад 350 фахівців.

Директором Центру стала Ірина Максименко. До цього вона протягом 11 років обіймала посаду фінансового директора PwC Україна у Києві. PwC шукає студентів, випускників та досвідчених професіоналів у сфері фінансів, IT, управління зарплатними проектами, аналізу даних та розробки програмного забезпечення. Перелік вакансій можна знайти на сайті компанії.

Читайте також: Або ви станете міжнародними, або вас не стане. 10 порад для майбутнього експортера

Довідка. PwC в Центральній і Східній Європі (PwC CEE) – це мережа компаній, яка складається з окремих юридичних осіб відповідно до місцевих законів і правил. Компанія працює, щоб допомогти клієнтам на локальних ринках стати більш успішними і конкурентоспроможними на глобальному рівні. На сьогоднішній день PwC – це понад 10 000 працівників у 56-ти офісах та 29-ти країнах регіону.

Нагадаємо, раніше представники консалтингової компанії PricewaterhouseCoopers в Україні заявили про наміри відкрити у Львові Центр надання послуг для проектів PwC в Центральній і Східній Європі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!