У неділю Львівщина прощається з двома захисниками

1655 0
Один із захисників був львівʼянином, а інший – мешканцем Червоноградського району.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

У неділю, 19 листопада, на Львівщині проведуть в останню дорогу двох захиcників. Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Що відомо про захисників

Ярослав Мурин

Львівʼянин. У березні 2023 року добровольцем приєднався до Державної прикордонної служби України. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у складі 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон» ДПСУ.

У захисника залишилися дружина, сестра та донька.

Читайте також: Сьогодні у Львові попрощалися із трьома Героями

Сергій Магдюк

Житель міста Сокаль Червоноградського району. Відразу після початку повномасштабного вторгнення окупантів в Україну, 25 лютого 2022 року, добровольцем призвався на службу в Збройні Сили України.

Служив у 105 Чернігівському прикордонному загоні.

Нагадаємо, раніше Tvoemisto.tv повідомляло, що на війні з окупантами загинув працівник Львівської опери.

Тетяна Дзяма

_____________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!