Загиблого військового зі Львова поховають у понеділок на Личаківському кладовищі

2068 0
Юрій Довганик помер від отриманих ран у військовому госпіталі Дніпра.
Фото: unsplash.com

Фото: unsplash.com

У неділю, 3 червня, о 18:00 в Каплиці Різдва Хрестителя Господнього Іоана УПЦ КП на вулиці Пекарська, 51 відбудеться поминальна служба за загиблим Юрієм Довгаником, водієм-стрільцем взводу снайперів 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Про це повідомляє Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій на своїй офіційній сторінці у Facebook.

У понеділок, 4 червня, о 10:30 похоронна процесія виїде з моргу на вул. Пекарській, 52. Об 11:00 відбудеться чин похорону у Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла на вул. Театральній, 11. Об 11:45 — виїзд на Личаківське кладовище. Об 12:00 — чин погребення на Личаківському кладовищі (поле почесних поховань № 76).

Нагадаємо, Юрій Довганик помер напередодні від отриманих ран у військовому госпіталі Дніпра. Коли саме він отримав поранення, не уточнюється. У загиблого залишилися дружина Оксана та донька Василина. Вони мешкають у селі Карачинів Яворівського району.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!