Під час бойового завдання на фронті своє життя віддав захисник зі Львівщини

1862 0
Ігор Сабара загинув на Куп'янському напрямку.
УМОВНЕ ФОТО З ПРОЩАННЯ З ВІЙСЬКОВИМ У ЛЬВОВІ / ТВОЄ МІСТО

УМОВНЕ ФОТО З ПРОЩАННЯ З ВІЙСЬКОВИМ У ЛЬВОВІ / ТВОЄ МІСТО

У російсько-українській війні загинув захисник з Хирівської громади на Львівщині Ігор Сабара. Про це повідомили на Facebook-сторінці Хирівської міської ради територіальної громади.

«Трагічна звістка надійшла у нашу Хирівську громаду. У бою за свободу та незалежність нашої держави загинув мешканець м.Хирів – Сабара Ігор Любомирович».  

Читайте також: На війні разом з чотирма побратимами загинув львівський пластун, гранатометник Микола Шаравара 

Захисник загинув під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Петропавлівка Купʼянського району Харківської області. 

Читайте також: Про найскладніші напрямки фронті і що відбувається на Луганщині

Зазначимо, що Куп’янський напрямок – один з найскладніших на фронті. Крім того, важкі бої тривають на Сватівському напрямку і в напрямку Кремінна-Лиман. Загалом однією з найважчим точок на фронті є Луганська область – там росіяни зібрали майже 100 тисяч особового складу і понад тисячу одиниць важкої техніки. Про складну ситуацію на Луганщині і що потрібно військовим читайте тут

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!