У обласному ТЦК та СП розслідують насильне затримання чоловіка у Львові

2046 0
Інцидент трапився 16 березня ввечері.
Фото: скріншот з відео

Фото: скріншот з відео

У Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки проводять службове розслідування через інцидент із затриманням Кирила Тарана. Про це Tvoemisto.tv повідомили у Львівському ОТЦК та СП. 

Як розповіла дружина потерпілого, в суботу, 16 березня, близько 21:50, працівники Шевченківського РТЦК та СП насильно із застосуванням фізичної сили затримали посеред вулиці Кирила Тарана та заштовхали до буса. 

Жінка стверджує, що під час інциденту працівники відомства порвали її чоловіку куртку та штани, а також розбили окуляри і телефон. Вона додає, що ніяких повісток на місці затримання не вручали.  

Окрім того, за словами Віолетти Таран, її чоловік відмовився від проходження ВЛК через проблеми зі здоров’ями та відсутності при собі документів, які б підтвердили це. 

Нагадаємо, що  нещодавно Тelegram-канали поширили відео, на якому видно, як люди у військовій формі у Львові заштовхують чоловіка в мікроавтобус.

Також нагадаємо, що Юрист Ярослав Жукровський в інтерв’ю Tvoemisto.tv розповів, якою повинна бути мобілізація, скільки має тривати військово-лікарська комісія та чому ухилянти – це перебільшене явище.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!