Політична реклама

У передноворічний період залізничні квитки подорожчають на 15 - 40 гривень

1033 0
У період передноворічних свят – з 25 по 30 грудня – вартість проїзду в потягах зросте на 15-40 гривень (залежно від класу потяга і типу вагона).

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

31 грудня залізничні квитки, навпаки, подешевшають – від 40 до 60 гривень. Зменшення вартості квитків діятиме у всіх категоріях потягів, крім приміських.

Обравши поїзди, що курсують вдень пасажири мають можливість за найнижчими цінами ще до Нового року встигнути до місця призначення.

До слова, сьогодні, 13 листопада, за 45 діб відкрито попередній продаж квитків на 27 грудня (п’ятниця) 2013 року. На цю дату Укрзалізниця запропонувала пасажирам понад 32 тисячі місць до курортних центрів України з усіх регіонів. У разі необхідності залізничники готові призначати додаткові рейси на дні масового виїзду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!