У церкві на Львівщині на одній із фресок Путін горить у пеклі. Фото

7896 0
Біля виходу, за давньою традицією, у храмі зобразили судний день.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На фресці «Страшний суд» в одному із храмів області президент Росії Володимир Путін зображений у пеклі, разом із гербом СРСР і багатьма іншими символами зла. Про це повідомили у Львівській ОДА.

Читайте також: Зло Путіна. Яким є психологічний портрет російського диктатора

Одну з найбільших церков у Західній Україні освятили у 2007 році. Будували храм 14 років. Її висота становить понад 58 м, а площа має 1000 м кв. 

На вівтарі можна побачити ікони Богородиці та Христа у вишиванках. На стінах є зображення Хрещення Русі та визначних постатей УГКЦ та України, зокрема Андрея Шептицького, Йосифа Сліпого, Степана Бандери, Євгена Коновальця, Романа Шухевича, Тараса Шевченка, Івана Франка, Михайла Грушевського, гетьманів Івана Мазепи і Богдана Хмельницького та інших.

Біля виходу, за давньою традицією, зобразили судний день. У пеклі можна впізнати російського президента, який став уособленням бюрократа, вбивці, що вчиняє злочини проти людства. Фреска з’явилась у церкві напередодні Великодня у 2017 році.

Читайте також: У Львові священник проводитиме обряд екзорцизму у наміренні Путіна

Зараз у храмі проводять для дітей, зокрема і евакуйованих з Києва, Дніпра, Харкова, табір миру, де намагаються відволікти усіх від пережитого.

Нагадаємо, що львівський священник Тихон Кульбака вирішив щодня дійснювати ритуал екзорцизму в наміренні Володимира Путіна. На його думку, дії глави РФ можуть бути інспіровані злим духом. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!