У війні за Україну загинув 31-річний захисник із Львівщини

121690 0
У нього залишилася дружина, троє діток, батьки і брат.
фото жовтанецької громади

фото жовтанецької громади

Жорстока війна з російськими окупантами забрала життя українського захисника 31-річного Петра Якиміва з села Жовтанці Львівського району. Усі свої молоді роки він віддав боротьбі за незалежність України, був учасником АТО.

«Петро Мар’янович народився 12 липня 1990 року, був люблячим чоловіком, батьком прекрасних трійнят, сином, братом, надзвичайно хорошою людиною і другом! Щирі співчуття дружині, дітям, батькам, друзям та усьому українському народу. Закликаємо усіх віддати останню шану Герою!», – йдеться в повідомленні Жовтанецької громади.

Читайте також: У боях на Донеччині загинув жовківчанин Петро Слука

Рух кортежу з домовиною Героя пролягатиме завтра, 8 квітня, зі Львова до села Жовтанців орієнтовно об 11:00-11:30. Усіх за можливості просять вийти та віддати останню шану українському воїну. Похорон розпочнеться в той же день о 12:00 на подвір’ї Героя в Жовтанцях.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!