У Єгипті запрацює українськомовна гаряча лінія для туристів з України

1031 0
У всіх нових та оновлених музеях Єгипту також будуть українські аудіогіди.

Єгипетське агентство з просування туризму створює гарячу лінію для мандрівників, де буде українська мова. Вона має запрацювати вже невдовзі. Про це повдіомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на міністра туризму і старожитностей Єгипту Халед Аль-Анані.

Окрім цього, за його словами, у всіх нових та оновлених музеях Єгипту будуть українські аудіогіди. Зокрема, в минулому році відкрили нові історичні музеї в найпопулярніших місцях відпочинку українців – Шарм-ель-Шейху і Хургаді, а в цьому – у Музеї єгипетської цивілізації в Каїрі.

Читайте також: Єгипет безкоштовно лікуватиме українців, якщо вони захворіють на Сovid-19

У найближчих планах створення 20 нових, також щорічне оновлення 20% наявних музеїв. Усі вони будуть мати українські аудіогіди.

Він також підкреслив, що українська мова стане обов'язковою для туристичної галузі Єгипту. Так, персоналу готелів, які приймають українських туристів, уже дали розпорядження дублювати всі інформаційні матеріали українською.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv зібріло оновлені умови та правила в'їзду українців за кордон, зокрема до країн із морським відпочинком. Детальніше про це можна дізнатися за посиланням

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!