Угорщина призупинила пропуск на кордоні з Україною. Оновлено

688 0
Терміни відновлення роботи баз даних станом на цей час невідомі.
Закарпатська митниця/Умовне фото

Закарпатська митниця/Умовне фото

База даних Прикордонної поліції Угорщини тимчасово призупинила функціонування, у зв'язку із чим оформлення осіб і транспортних засобів на угорській стороні наразі не здійснюється. Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

Терміни відновлення роботи баз даних станом на цей час невідомі. Осіб, які прямують до Угорщини, закликають враховувати ситуацію, що склалася, під час планування поїздки.

Оновлено: пропуск відновили.

Читайте також: Пункт пропуску «Нижанковичі – Мальховіце» запрацює до 2024 року

Нагадаємо, на українсько-польському кордоні можуть з’явитися спільні пункти пропуску. Це має пришвидшити перетин кордону. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!