Київ

Українська громада Кореї долучилися до побудови модульного будинку на Київщині

671 0
Проєкт реалізувала ініціатива NEST Гуманітарного штабу Благодійного фонду Сергія Притули
Фото: Посольство України в Республіці Корея

Фото: Посольство України в Республіці Корея

Українська громада Кореї долучилися до реалізації проєкту зі збору коштів для ініціативи NEST Гуманітарного штабу Благодійного фонду Сергія Притули, за результатами якої було побудовано модульний будинок №10 на Київщині. Про це повідомило Посольство України в Республіці Корея, яке висловило глибоку вдячність активним українцям Кореї.

Також диппредставництво подякувало корейським партнерам Global Hope та JACU за всебічну підтримку, а також кожному, хто долучився до збору донатами та промоцією.

«Завдяки цінним зусиллям кожного з вас одна українська родина на деокупованій території отримала тимчасовий будинок. Допомагаючи один одному та долаючи всі перешкоди разом, ми обов’язково все відбудуємо і відновимо», – наголосили в Посольстві.

Зауважимо, що NEST – це проєкт Гуманітарного штабу Благодійного фонду Сергія Притули для українських родин на деокупованих територіях, чиї приватні будинки були знищені під час російської окупації.

Нагадаємо, в Дмитрівці у Київській області відкрили чергове модульне містечко для тимчасового проживання тих, хто залишився без власних осель внаслідок російської військової агресії. Тимчасове житло отримали понад 250 осіб.

Станіслав Нестеренко

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!